Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk! En deze meningen delen wij graag met u. Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Google reviews

  • 5 star review  Prima ervaring met Joost en Bart. Door veel werkaanbod duurde het lang voor dat ze konden beginnen, maar ze hielden mij prima op de hoogte over de wacht tijd. Het werk is perfect uitgevoerd, goed materiaal en nauwkeurig gewerkt. Alles is na afloop keurig schoon weer opgeleverd. Ik kan Joost en Bart van harte aanbevelen voor uw schilderwerk.

    thumb Rob Vonk
    5/24/2019

    5 star review  Dit prachtige bedrijf heeft de binnenzijde van ons huis compleet behangen en geschilderd. Buitengewoon enthousiaste ondernemers en goede communicatie naar ons als klant. Alles tot in de puntjes perfect! Absolute aanrader voor diegene die een goed schilderbedrijf zoekt. Transparant, eerlijk , en prijs/kwaliteit perfect. Fam Wouters Lisserdijk 502 Lisserbroek

    thumb Floor wouters
    5/01/2019

    5 star review  De mannen van Joost en Bart Schilderwerken hebben bij ons het volledige appartement opgeknapt. Wanden zijn beplakt met glasvliesbehang en daarna gesausd met afneembare muurverf. Ze denken goed met je mee qua planning en advies. Ook konden we ze vaak tot savonds laat nog bellen als we vragen hadden. Op de dag van de verhuizing werd er per ongeluk nog wat beschadigd 1 belletje en Bart kwam het een uur later al opknappen! Mannen bedankt! Jullie zijn een aanrader!

    thumb Maurice Ter Laak
    5/06/2019
  • 5 star review  Begin 2019 hebben wij de knoop doorgehakt om ons huis uit te bouwen. Daarbij hadden wij de wens om heel de begane grond in een keer goed aan te pakken, geen compensaties dit keer. En goed aanpakken kunnen ze zeker bij Joost & Bart schilderwerken, al vanaf het begin hadden wij een goed gevoel en tijdens het adviseren van kleur en diverse andere zaken werd dit nogmaals bevestigt. Opvallend is de professionaliteit in zaken als de opmaak van de offerte, werkwijze en voorkomen. Begin oktober zijn Joost en Isaac bij ons aan de slag gegaan met een zeer tevreden klant als resultaat. Vakmanschap in combinatie met hoogwaardige producten is het eindresultaat zeer strak te noemen. Ik kan alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn, en kunnen wij iedereen Joost en Bart schilderwerken aanbevelen! Bedankt mannen, ga zo door! Groeten Fam. Noort, Rijnsburg

    thumb Maurice Noort
    10/16/2019

    4 star review  Vakmanschap en service Het leveren en plaatsen van onze nieuwe keuken gebeurde tot onze volle tevredenheid door Van der Voet Keukens uit Sassenheim. Voor het bijkomende schilderwerk waren Joost en Bart Schilderwerken ingehuurd. Joost en zijn maatje Isaac leverden zulk mooi werk af dat wij besloten ook het schilderwerk in onze hal en langs de trap door hen te laten doen. Ook deze klus werd vakkundig en netjes geklaard. Wij hebben zoveel vertrouwen in het vakmanschap en de service van dit bedrijf dat zij volgend jaar ook het periodieke buiten schilderwerk mogen gaan uitvoeren.

    thumb Herman de Bruijn
    11/13/2019

    5 star review  Deze jongens weten waar ze het over hebben en geven goed advies! Absolute aanrader!

    thumb Jeroen de Vries
    7/30/2019
  • 5 star review  Bart en Joost schilderwerken, dit bedrijf is zeker een aanrader als er schilderwerk verricht moet worden. Deze mannen komen hun afspraken na, leveren hun werk tot in de puntjes netjes af, een goede prijs kwaliteitverhouding.

    thumb K Lahlou
    3/26/2020

    5 star review  Na het plaatsen van de keuken wilde we alles netjes geschilderd hebben. Bij enkele bedrijven een offerte opgevraagd, en Bart en Joost schilderwerken waren met een klein verschil de duurste van deze offertes. Uiteindelijk toch gekozen voor dit bedrijf, vanwege het prettige contact, en vooral het nakomen van de gemaakte afspraken, er werd snel gereageerd, en de offerte was ook heel snel binnen. Absoluut geen moment spijt gehad van deze keuze, ze leveren prachtig werk, vakbekwaam, meedenkend, prettig in de omgang, en niets is te veel, en kan zelfs op het laatste moment nog gewijzigd worden indien nodig. En zelfs als er achteraf nog iets is wordt het keurig opgelost. We zijn dan ook erg blij met het resultaat, klasse mannen! Zoals Joost zegt: Top! ? Zeker een aanrader!

    thumb Familie Dol
    10/16/2019

    5 star review  Joost en Bart schilderwerken, vakmannen die erg netjes werken. Ze zijn erg enthousiast en denken erg goed met je mee, wat betreft kleuren en soorten verf. Geen vraag is hen te veel. Na het maken van een afspraak gingen de mannen aan de slag. Netjes op tijd en met een schone bus en werkkleding. De woning werd netjes afgedekt en afgeplakt. Ook tijdens de klus wordt er erg netjes gewerkt. Het eindresultaat is werkelijk prachtig. Alles is strak. Deze mannen verstaan hun vak. Echte vakmannen!!

    thumb Ron Pluijter
    5/02/2019
  • 5 star review  Wij zijn zeer tevreden! Joost en Bart hebben bij ons de werkzaamheden keurig en vakkundig uitgevoerd. Het personeel is vriendelijk, hulpvaardig en komen de gemaakte afspraken na. Joost & Bart Schilderwerken kan ik iedereen zonder twijfel aanraden!

    thumb René Ouwerkerk
    5/01/2019

    5 star review  Vakmanschap met een glimlach. Bijzonder keurig werk afgeleverd, binnen de tijd en zeer behulpzaam bij wat onverwacht meerwerk. Kan Joost & Bart van harte aanbevelen.

    thumb Jaap Raijmans
    11/19/2019

    5 star review  Onlangs had ik een lelijke lekkage in een slaapkamer. Dit moest snel opgeknapt worden. 's Avonds heb ik Joost gebeld om te vragen of hij hier tijd voor kon vrij maken. Hij was na een kwartiertje (!) al aanwezig om alvast wat voorwerk te doen. De volgende ochtend stond hij om 7.00 uur de wanden te sausen en later in de middag nog een keer. Het hele verhaal was uiteindelijk dus binnen een dag al gefikst. Ik ben dik tevreden over de snelheid en het resultaat! Joost weet van aanpakken, doet wat hij zegt en levert kwaliteit. Joost denkt mee en weet waar hij het over heeft. Het bedrijf van Joost & Bart kan ik van harte aanbevelen!

    thumb Mark Bee
    10/31/2019
  • 5 star review  Joost & Bart Schilderwerken is een mooi maar vooral professioneel schildersbedrijf! Zeker ook voor ons als bedrijf/kantoor zijnde waar overdag gewoon gewerkt wordt hebben zij grote meerwaarde geleverd voor wat betreft het schilderwerk. Uitzonderingen of maatwerk is bij dit bedrijf bespreekbaar! Er wordt gezocht naar oplossingen en dat wordt zeer gewaardeerd. De verrichte werkzaamheden werden bijvoorbeeld na onze standaardopeningstijden grotendeels uitgevoerd. Wij hebben dus maar weinig 'overlast' ondervonden van de werkzaamheden. Het werk zelf is echt vakwerk! Er wordt gewerkt met goede kwaliteitsproducten en nette mensen. Aan het einde van de dag / het werk wordt alles netjes opgeruimd. Wij raden Joost & Bart Schilderwerken zeker aan!

    thumb Binnendijk & van Rijsbergen B.V. -
    6/13/2019

Facebook reviews

  • positive review  Geweldig schildersbedrijf!! Joost en Bart hebben na onze verbouwing in Maart de hele binnenboel prachtig mooi geschilderd. Een (afneembare) muurverf geadviseerd gekregen. Dit is erg praktisch met kinderen, goed advies! Daarnaast een zeer goed contact omtrent kleuradvies waarin Joost & Bart Schilderwerken erg goed geholpen heeft. Bij onze haard is er een erg mooie wand geschilderd met krijtverf. Wij kunnen Joost & Bart zeker aanbevelen bij anderen! Zeer vriendelijk en netjes in omgang en werkwijze. Geen op- of aanmerkingen! Ga zo door mannen!

    thumb Rianne Ouwerkerk-Hogewoning
    8/23/2018

    positive review  Super aardige jongens, en leveren puur vakwerk!!

    thumb Jeroen de Vries
    8/22/2018

    positive review  Geweldig bedrijf; 2 vakkundige topgasten met de hardwerkende Isaac als geweldige steun. Zeer meedenkend, flexibel, zorgvuldig wat een geweldig eindresultaat heeft opgeleverd. Aanrader voor al u binnen- en buitenwerk. Bedankt mannen. ?

    thumb Arnoud Kool
    9/11/2018
  • positive review  Onze buren “De oude Pastorie in Lisse” Echt zo onwijs mooi geworden. Onze complimenten Joost &Bart. Wij raden alles aan wat ze gedaan hebben, het ziet er prachtig verzorgd uit.

    thumb Inge Ros
    10/31/2018

    positive review  Toen wij de sleutels kregen van ons nieuwbouw huis moest er natuurlijk heel veel gedaan worden. Wat voor ons heel fijn was dat de mannen van Joost & Bart Schilderwerken graag met ons meedachten in de ontwerpen van ons nieuwe huis. Een afneembare verf op de muren. Heel handig met die kleine kinderen. Een kleurtje op de muur. Prima. Samen de verschillende kleurstalen bij de vloer gehouden en zo een perfecte kleur voor op de muur gevonden. En voor onze zolder wat voor ons echt een puzzel was kwamen ze met een hele fijne oplossing. Het plafond en de muren werden gespoten. Wat ook fijn was dat de mannen zeer flexibel waren. In overleg met ons en onze planning werd er gekeken wanneer er de mogelijkheid om hun werkzaamheden uit te voeren. We zijn zeer tevreden met het geleverde werk.

    thumb Marjan Star-Hogewoning
    5/01/2019

    positive review  Goed werk, nette heren en werken snel.

    thumb Diane Mink-van Gunsteren
    9/19/2018
  • positive review  Een jong maar heel professioneel schildersbedrijf dat echt vakmanschap levert. Zeer enthousiaste, vriendelijke en nette jongens die meedenken met de klant. Onder andere al ons houtwerk geschilderd met krijtverf. Ziet er super uit, jongens!

    thumb Helma Oudshoorn
    10/25/2018

    5 star review  Wij hebben gekozen voor Joost en Bart omdat we hoorde dat ze fantastisch werk afleveren. Nou dat klopt!! Ze denken met alles mee en passen zich heel makkelijk aan als er iets veranderd in het plan. Ze werken super netjes, snel en doen wat ze beloven. Ze hadden misschien niet de aller goedkoopste offerte maar leveren daarentegen perfect werk af. Zelfs beschadigingen van alle overige werkzaamheden en verhuizingen komen ze nog netjes oplossen zonder dat we daarnaar hoefden te vragen. Wij raden ze echt aan en zullen volgden keer weer voor deze schilders kiezen!! Bedankt jongens! We zijn er echt heel blij mee�

    thumb Eline Heemskerk
    4/15/2019

    positive review  Profi gasten, aardig en vakkundig

    thumb Fred de Meulder
    8/22/2018
  • positive review  Joost, bedankt voor het werk aan onze woning. Perfect stucwerk, prachtig schilderwerk en een mooie badkamervloer van betonciree. EN een superstrakke planning. We zijn er erg blij mee!!! ??

    thumb Ton Den Butter
    2/27/2019

    positive review  Goed vakwerk en aandacht voor de klant.

    thumb Erik de Groot
    8/25/2018